SEPCOM

De SEPCOM® mestscheider is de beste door vier voordelen

Kunststof vijzel

Door gebruik van een kunstof vijzel die het vocht door de RVS zeefkooi perst, is er nagenoeg geen slijtage van de vijzel op de zeefkooi.
RVS op RVS slijt namelijk, waardoor een ruimte ontstaat tussen de vijzel en de zeefkooi. Kunststof op RVS slijt nagenoeg niet. De kunststof vijzel reinigt de zeefkooi waardoor het rendement van vochtafvoer groot is, en de zeefkooi minder schoongemaakt hoeft te worden.

Holle as

De as van de vijzel is hol en geperforeerd. Hierdoor wordt het vocht niet alleen via de zeefkooi aan de buitenkant geperst, maar ook aan de binnenkant door de holle as afgevoerd. Resultaat is een droger product.

Automatische perskamer

De tegendruk voor de pers wordt automatisch gestuurd d.m.v. een diafragma die aan de hand van het gevraagde motorvermogen van de vijzel de doorlaat opent en sluit. Met één draaiknop is in te stellen hoe droog of nat het eindproduct word.

Energie zuinig

Door vochtafvoer via de holle as hoeft de machine niet zo hard te persen om een droog product te krijgen. Dit scheelt energie. Door de automatische perskamer hoeft de motor niet zo hard te werken. Dit scheelt energie.
 

Holle as
Kuststof vijzel
Automatische perskamer
SEPCOM
SEPCOM
SEPCOM

Sitemap | Smit en van Dronkelaar