Info over bestellen en levertijden

In onze webshop kunt u producten bestellen, u ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Op deze pagina vindt veel gestelde vragen en antwoorden over bestellen en leveringstijden.

Bestellen

U plaatst artikelen in het mandje en rond de bestelling af. Per mail ontvangt u hiervan een bevestiging. Wij verwerken uw bestelling door deze te controleren en u te informeren over de leverdatum.

Het is mogelijk om via de website te betalen met iDEAL, u ontvangt van ons na de betaling een factuur per email.

Op al onze offertes en overeenkomsten waarbij wij als leverancier optreden, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Leveringskosten

Wij hanteren leveringskosten voor bestellingen:

  • Pakket: € 25,- voor bestellingen tot +/- 30 kg
  • Vracht: € 75,- voor bestellingen vanaf 30 kg

U kunt bij uw bestellingen in het mandje de bijpassende leveringsconditie selecteren, dit gaat niet automatisch aangezien het gewicht van uw bestelling niet bekend is. Bij vragen hierover kunt u ons bellen op 033 - 246 62 16.

Gratis levering bij bestellingen met een orderwaarde vanaf € 2.250,-

 

Leveringstermijn

Wij leveren bestellingen op woensdag in de even weken (postcodes 25 t/m 49) en vrijdag in de oneven weken (postcodes 80 + 82 t/m 92).

Houd rekening met een langere levertijd rondom bouwvak vakanties.

 

Klanten login

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij deze en maken en orderbevestiging met verwachte leverdatum. U krijgt dan een klanten login waarmee u kunt inloggen op onze website. Met de klantenlogin kunt u uw orderbevestigingen en facturen online bekijken.

Het is met uw klanten login ook mogelijk om bestellingen te plaatsen, u hoeft dan niet opnieuw uw contactgegevens in te voeren. Log hiervoor eerst in voordat u artikelen in uw mandje plaatst.

Sitemap | Smit en van Dronkelaar